Category "Ferie"

3jan2022

Der er ikke noget, der er så skønt som den tid, vi har med vores børn – især mens de er helt små. For før vi ved af det, er de vokset op og har fået deres eget liv. Derfor handler det om at tilgodese de mange øjeblikke, man har sammen, således alle får sig nogle gode oplevelser, som man kan se tilbage på med stor glæde.

Og hvad kan bringe bedre minder for resten af livet end en tur på en hyggelig, dansk campingplads fyldt med liv, charme og latter?

Intet er mere hyggeligt end den mere primitive livsstil

At tage på camping betyder en stund for hele familien, som foregår på andre præmisser. Pludselig skal alt udføres langt mere primitivt, end man er vant til, og det betyder, at man også er nødt til at komme overens på andre måder. Pladsen bliver mere trang, og man er derfor tvunget til at hygge sig sammen og hjælpe hinanden gennem hverdagen.

Det ligger op til masser af spil omkring bordet, gåture på campingpladsen og områderne omkring samt aktiviteter, man ikke ellers laver sammen såsom opvask.

Oplev Krakær Camping

Når du skal have hele familien med dig på campingtur, handler det dog om at finde frem til den helt rette campingplads. Denne bør være børnevenlig, således de kan få sig masser af skønne oplevelser blandt andet på en spændende legeplads, med vandplaskeri i poolen, ridning på heste og generelt andre naturoplevelser.

Og netop derfor bør du tage et kig på de muligheder, der byder sig med en børnevenlig campingplads i Ebeltoft som for eksempel Krakær Camping, der tilbyder maser af aktiviteter i naturen. Her er der nemlig lagt op til masser af ferie-stemning, og tager I uden for campingpladsen, kan I nyde godt af den smukke natur omkring Ebeltoft, Mols Bjerge og på Djursland generelt.

8nov2021

Det kan være lidt svært at finde tiden til at få brugt noget kvalitetstid med familien i hverdage, hvis man har en masse andet, som bare fylder en masse. Det er derfor rigtigt vigtigt sommetider at tage en pause, hvor i kan nyde hinandens selskab fuldt ud, uden nogle forstyrrelser.

En hyttetur er den perfekte mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen – find Børnevenlige campinghytter her. For at gøre denne tur så hyggelig som muligt, er der en masse forskellige ting, du kan gøre – læs videre her, for at finde ud af, hvad de er.

Sørg for at medbringe en masse underholdning

Selvom det i sig selv er super hyggeligt med en hyttetur sammen som familie, så ved du nok godt, at børn hurtigt keder sig. Det er derfor en god ide at medbringe en masse underholdning, så alle har noget at beskæftige sig med under denne hyttetur.

Måske i har forskellige spil, som i plejer at spille sammen? så kan du medbringe dem på turen. Der er ikke noget bedre end en hyggelig brætspilsaften med hele familien, hvor i bare kan hygge jer, og ikke skal tænke på andet end hinanden.

Gå mange ture og få en masse frisk luft sammen

Når man er på hyttetur, betyder det også, at man har rig mulighed for at få brugt noget tid i naturen. Måske det område i har lejet hytte i et tæt p åen strand eller et flot skovområde? Så er det bare med at finde nogle gode stier, som i kan gå gode, lange ture på.

Det vil uden tvivl være super hyggeligt at få brugt en masse tid i naturen, og samtidig få noget frisk luft. Alle disse ting er altså noget du kan gøre, for at gøre den hyggelige hyttetur endnu bedre.

27jan2021

At tage på ferie som børnefamilie kan noget helt særligt. Her er der nemlig fokus på det gode samvær, samtidigt med at de små med al sandsynlighed vil give et tiltrængt spark af energi, sjov og spas til den længeventede ferie. Ønsker du en familieferie, der lægger op til variation og spontanitet, kan du med fordel overveje at tage på camping. Her skabes nemlig en helt særlig stemning, I sent vil glemme.

Der findes mange måder at tage på camping

Som bekendt findes der mange måder at campere på. Hver har disse deres fordele og unikke særheder. Ønsker du for eksempel at I som familie skal sove i tele, er det en helt særlig oplevelse, der kan få jer til at føle jer i et med naturen. Omvendt kan I for eksempel vælge at tage af sted i campingvogn, hvor den hyggelige intimitet opretholdes, samtidigt med at I er lidt mere i ly for vind og vejrets elementer. En tredje mulighed er at tjekke muligheden ud for at leje såkaldte campinghytter, som indebærer en del mere komfort men også mindre selvstændighed fra jeres side.

Søger du campingvogn, er der gode muligheder for dette

Vil du gerne tage hele familien med på ferie i campingvogn, er der gode muligheder for dette. Det er nemlig både muligt at leje eller købe gamle såvel som nye campingvogne. På den måde kan campingeventyret startes op på uforglemmelig vis.

Hold en sjov ferie med børn i en ny campingvogn eller undersøg andre muligheder for at skabe de perfekte rammer om jeres campingferie. At campere kan noget særligt, og det vil næsten med garanti kunne være medvirkende til at skabe oplevelser for jer som familie, som I sent vil glemme. I denne ferieform har børnene frit spil men samtidigt en mængde af ansvar, der hænger godt sammen med både trivsel og udvikling.

20aug2020

Sommeren er så småt ved at lakke mod enden, men det betyder blot, at du og din familie kan gå i gang med at planlægge næste års sommerferie. Fordelen ved at være ude i god tid med planlægningen af jeres ferie er, at I har noget at glæde jer til hele året, hvilket altid er rigtig fedt og motiverende. Men hvad skal I planlægge at lave i jeres ferie? Det kan du få noget inspiration til her.

Tag på hyggelig campingferie

Det er nogle gange fedt at prøve noget, som du aldrig har prøvet før. Hvis du og din familie aldrig har været på camping, skal I helt sikkert overveje at prøve det. Der er noget rigtig hyggeligt over en campingferie, fordi I kommer helt ned i gear og ikke skal tænke på ret meget andet end at hygge jer. På mange campingpladser er der aktiviteter for både børn og voksne samt masser af andre mennesker at falde i snak med på pladsen. Derfor er det helt ideelt for en børnefamilie. Hvis I kunne tænke jer at prøve campingferie på Djursland, så besøg f.eks. Grenaa Strand Camping.

Tag på en anderledes cykelferie

Hvis I har lyst til at prøve noget, der kan være lidt udfordrende, men samtidig rigtig fedt, skal I tage sammen på cykelferie. Det er måske ikke noget, som I nogensinde har overvejet før, men faktisk er det rigtig hyggeligt. I kommer ud og ser en masse skøn natur, og samtidig får I en masse god motion. Når I bare cykler derudaf, får I chancen for at opdage alle mulige steder, som I ellers ikke ville have stødt på. Det fede ved en cykelferie er, at I kan overnatte nærmest lige præcis der, hvor I har lyst. Det kræver bare et telt og et par soveposer.

9jul2020

I skyggen af Corona virus er der mange der bliver i Danmark i sommerferien. Det kan dog være lidt af en omvæltning, hvis man er vant til at rejse om sommeren. Men det behøver slet ikke at være en ulempe at blive hjemme. Man kan nemlig sagtens hygge sig, mens man bare er i Danmark. Man kan bruge sommeraftenerne udendørs med hele sin familie, og lege nogen sjove lege. Derudover kan man sidde på terrassen og spille børnevenlige brætspil. Mangler du nye havemøbler til din terrasse? Det kan du finde lige her.

Tag på udflugt

selvom man ikke rejser ud af landet, kan man faktisk stadig tage på nogen sjove udflugter rundt i Danmark. Man kan eventuelt bestemme sig for nogen steder, man gerne vil hen, og derefter bare pakke bilen og køre. Det kan være man gerne vil i zoologisk have – så kan man gøre en dag ud af det, og hygge sig rigtigt meget med sin familie. Man kan også tage i sommerhus ved blandt andet Vesterhavet. På den måde vil man føle at man kommer på ferie, selvom de ”bare” er i Danmark.

Lav en liste over de ting, i gerne vil nå

Der er en masse sjove ting, man kan give sig til i ferien, men det kan være svært at nå det hele. Prøv derfor at lave en liste over alle de ting i gerne vil se, prøve eller opleve sammen i ferien. På den måde kan i stille og roligt arbejde jer nedad listen og krydse de ting af, som i prøver. På den måde vil det aldrig blive kedeligt, og i vil altid have noget at kunne give jer til. Så selvom man bliver hjemme i sommerferien, behøver det slet ikke betyde, at det bliver kedeligt. Prøv at få det bedste ud af det som familie.

15feb2020

Hvis du ønsker at bringe familien tættere sammen, kan det være en meget god idé at tage på en fodboldsrejse. Dette gælder især børnene, hvis de interesserer sig for fodbold. En fodboldsrejse er ikke blot en vidunderlige måde på, hvordan du og familien kan slippe lidt væk fra den hårde hverdag, men det er også en god måde på at følge med i fodboldverdenen. Der findes utallige fede fodboldkampe, som I kan tage ud at se, så det er bare om at vælge hvad, I gerne vil se.

Se på fede kampe, der interesserer børnene

Noget af det vigtigste ved en fodboldsrejse, er kampene selv. Det er vigtigt, at de kampe, som du og din familie skal se, er nogle som I finder interessante. Du bør sørge for at holde styr på, hvornår og hvor nogle gode hold spiller, så du kan være klar til at købe billetterne. Det kan dog også være en god idé at huske på, at dine børn måske ikke har samme yndlingshold som dig selv, når det kommer til stykket. Det kan også være at dine børn slet ikke kender de forskellige hold, og hvis dette er tilfældet, kan det være en god idé at sætte dem til at se nogle kampe hjemmefra, inden at du bestemmer dig for, hvilke billetter, der skal købes.

Skaf gode billetter billigt

Det kan være enormt frustrerende at skulle finde ordentlige billetter til en fodboldrejse. Især hvis du stadig ikke er helt klar over, hvad I kunne tænke jer at se. Hvis du har store problemer med at vælge, så kan det være klogt at prøve noget nyt. Oplev West Ham, billetter køber du her, hvis du tænker at det kunne være noget for familien. På den hjemmeside kan du også finde andre billige fodboldrejser, efter din families behov.

15dec2019

Skal du holde vinterferie med dine børn i det nye år? Hvis du gerne vil finde på noget hyggeligt, som I kan lave sammen, er det ikke nødvendigvis for tidligt at begynde på planlægningen af jeres ferie. Der er flere fede ting, der koster nogle penge, men I kan også sagtens finde på noget rigtig hyggeligt med et mere knapt budget. Jeres ferie afhænger derfor både af dit budget og jeres ønsker.

Hold ferie på ski

Har du været med dine børn på skiferie før? Hvis ikke, er det bestemt værd at prøve. Først og fremmest er det rigtig sjovt for hele familien at stå på ski. I behøver ikke at være øvede for, at det bliver sjovt. I vil nemlig hurtigt få færden af det. Udover det er naturen altid enormt smuk. Der er noget rigtig hyggeligt over at være på skiferie, fordi I kan bruge hele dagen på at være udenfor og så være indenfor med en kop varm kakao om aftenen. Hvis I skal på vinterferie, er det selvfølgelig essentielt med noget skiudstyr, så find skihjelme her.

Rejs ned til varmen

Hvis du er træt af kulden, kan du også rejse ned til varmen sammen med dine børn. Så kan I bruge tiden på at rende rundt i jeres badetøj og spise is i stedet. Der er altid noget rart over en ferie, hvor I bare kan læne jer tilbage og slappe totalt af.

Hold ferie hjemme i stuen

I behøver slet ikke rejse nogle steder hen for at holde en hyggelig vinterferie. I kan sagtens klare det hele derhjemme. I kan bruge jeres ferie på at bage nogle lækre boller, drikke varm kakao, se alle jeres favoritfilm og spille alle de brætspil, I har liggende inde i skabet. Det kan være mindst lige så hyggeligt som en uge på ski.

12dec2019

Vi kan alle godt komme til at savne lidt kvalitetstid med vores børn. Pludselig er de blevet ”store” børn, og vi forstår slet ikke, hvor alt den tid blev af. Tiden går nemlig hurtigt, og dage flere hurtigt til måneder, og måneder bliver hurtigt til år. Men at holde kvalitetstid med dit barn er en tid, der kun skaber glæde, og derfor er der også mange forskellige ting, som du kan lave med dit barn. Hvis du søger inspiration til lige præcis hvad, så kan vi komme med forskellige bud på, hvad i kan lave sammen.

Tag ud at rejse kun jer to

Hvis du har mulighed for det, hvorfor så ikke tag ud at rejse jer to? I kan tage hvor som helst hen, og det er ikke ligeså vigtigt, om det er et luksushotel, eller om det er midt i byen, fordi i skal jo bare lave ting, som der glæder jer, og et barn kræver ikke noget luksushotel. I skal bare have mulighed for at være jer to, og det kan i hvor som helst – du kan læse mere her. Det giver jer i hvert fald masser af tid og mulighed for at være jer to, og i har masser af tid.

Gør det til en fast ting

At have plads til kvalitetstid er en fantastisk idé at have hver dag. Det behøver ikke være ligeså lang tid hver dag, men det kan f.eks. betyde, at om mandagen laver i mad sammen, hvor dit barn kan være med til at beslutte, hvad i skal have til aftensmad. Det er også kvalitetstid, og det kan blive kvalitetstid, der ikke kræver ligeså meget som en ferie gør. At bruge tid sammen gør, at i bliver tættere, og samtidig holder alle af at tilbringe tid med dem, som vi har nærmest.

25nov2019

Der kan blive behov for lidt ekstra udstyr, hvis for eksempel man skal på en familieferie. Og det er faktisk lige meget, om den går til sydens sol eller mod de kridhvide alper. Noget, der er fælles for begge steder, er nemlig et behov for nogle gode solbriller. Begge steder er solen skarp, og det er noget, der kan koste stor skade på øjnene, hvis ikke man sørger for at beskytte dem godt – og det er noget, der gælder både børn og voksne.

Solbriller til børn og voksne online

Det kan dog godt synes en smule svært at finde frem til nogle gode solbriller til ens børn. Hvis man tager et kig hos den lokale optiker, er det også ofte nogle, der koster en stor sum penge, og med den brug, som dine børn har i hverdagen, er det måske ikke den løsning, du søger. Derfor kan det være, du skal vende blikket online. Her finder du nemlig en norsk side som brillz.no. Her finder du et stort udvalg af solbriller til både børn og voksne, og derfor kan du med sikkerhed finde et par, dine børn også kan bruge – og det er lige meget, om der er fokus på design, farve, kvalitet eller noget andet.

Beskyt dine øjne

Det er således let at blive klar til den helt store familieferie, hvis blot man benytte sig af de muligheder, der byder sig online, og lige præcis når det kommer til vores syn, så er det noget, som vi ikke skal gå på kompromis med. Derfor kan det også være, at du skal finde et par nye solbriller selv, således du også sørger for, at du kan se noget i det skarpe lys for solen og måske holde øje med dine børn, mens de hopper i poolen eller suser ned ad den snedækkede pist.

14nov2019

Der er mange ting der bliver sværere, når man får børn. En af de ting, er at tage ud at rejse. Når de er små, er der flere ting man skal tage hensyn til. Men er det overhovedet bøvlet at tage på safari med børn? Har du i mange år drømt om at tage på safari, men har du forvist drømmen, overbevist om at det bliver for besværligt at tage af sted med dine børn? Hvis ja, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel finder du råd til, hvordan du tager på safari med børn.

Hvordan planlægger man det?

En god idé, hvis man ønsker at tage sine børn med på safari, er at kontakte et firma. Der findes firmaer som tilbyder familie bungalows, hvor du er placeret lige på savannen. På Nyati Safari Lodge vågner du op, med udsigt over en flod, og har egen pool til børnene indenfor. Når du bestiller disse bungalows, skal du spørge ind til børnevenlige boligforhold, dog er det noget de fleste firmaer tilbyder. En anden mulighed er, at du booker en privat luksuscamper. Dette giver din familie frihed, til at planlægge dagene efter børnene skema, og selv bestemme dagens tempo. Du kan vælge at køre tidligt, og holde tidligere middagspause, for at kunne få børnene tidligere i seng. Til sidst er det en god idé at kontakte din læge, for at sikre at din familie og dig har alle vaccinationer i orden.

En gave for livet

At tage på safari, er en gave dig og din familie får med jer for livet. Løver, leoparder, elefanter, zebraer og næsehorn. Dyr som dine børn og dig selv, er vokset op med fra fjernsynet. Men på en safari tur er man i tæt kontakt med dem. Man får lov til at møde en ny kultur, og på samme tid får man oplevet en helt unik natur lige foran næsen.