Category "Udflugter"

29nov2021

Hvis du har lyst til at give dit barn en unik og lærerig oplevelse, så er det f.eks. en rigtig god idé med en sommercamp. En sommercamp er et sted, hvor dit barn får en masse gode oplevelser og samtidig møder en masse nye mennesker. Men hvad får dit barn egentlig ud af sådan en sommercamp?

Nye venskaber uden for skolen

På en sommercamp er der typisk fokus på et bestemt tema eller en fælles interesse. Der findes f.eks. sportscamps, som er for børn og unge, der er vilde med sport. Derfor er du også sikker på, at dit barn er i selskab med en hel masse andre, der har samme interesse eller hobby. Det giver anledning til nogle gode snakke, der måske endda fører til nye venskaber. Nogle gange er det rart for dit barn at have nogle venskaber uden for skolen også.

Det handler blot om at finde en sommercamp, der passer til lige præcis dit barns interesserer og hobbyer. Book Sommercamp 2022 her.

Underholdning i en ellers lang sommerferie

En skolesommerferie føles nogle gange rigtig lang. Det er svært at gå og vente på at komme tilbage i skole, hvis der ikke rigtig er så meget at lave. Derfor er det også helt oplagt at sende dit barn på en feriecamp eller sommercamp. På den måde går tiden nemlig pludselig rigtig hurtigt. Dit barn får pludselig travlt med en hel masse nye indtryk, oplevelser, mennesker, aktiviteter m.m.

Gode minder at snakke om

Det er altid sjovest at komme tilbage i skole og have noget spændende at fortælle om. En sommercamp er rigtig sjov at fortælle om, fordi der sker rigtig meget forskelligt. Forhåbentlig har dit barn en lang række gode minder med hjem, hvilket også er spændende for venner og klassekammerater at høre om.

5apr2021

Lyset skinner gennem trætoppene, luften er blid mod huden og fuglene kvidrer. Alt ånder fred og ro. Det er når, den danske natur er bedst. Det skal alle have lov til at opleve. Så på med rygsækken og ud ad døren. På denne måde skabes gode naturoplevelser for hele familien.

Der er en masse naturskønne steder i Danmark, hvor man kan tage på udflugt. Naturen er en stor legeplads for både børn og voksne. Frisk luft er både sundt for krop og sjæl. Derfor kommer der tre forslag til udflugter, som jeres familie vil kunne nyde sammen.

Tag på kanotur

Det første forslag består af en stille og rolig dag på vandet. Nemlig en kanotur i smukke omgivelser. Det er en oplevelse for alle i familien, hvor I kan nyde naturen fra vandet. Børnene vil være ellevilde over at få lov til at padle. I Danmark er der mange smukke steder, man kan sejle i kano. Det kan bl.a. være langs Gudenåen eller i Furesø. Husk redningsveste så du og resten af familien kan sejle trygt.

Gåtur i smukke omgivelser

Med en gåtur i smukke omgivelser vil der kunne bruges en masse energi samt få en smuk oplevelse. Her ville Dollerup Bakker være et godt bud. Fra toppen af bakken kan man se ud over søen, som er en smuk udsigt. Der er også klatre muligheder for børnene, da der er træer og grene alle steder. Et andet skønt sted i Danmark er Himmelbjerget. Dette er en gåtur med stigning, men I kan samtidig nyde den skønne udsigt ud over søerne. Undervejs på ruten kan I holde frokostpause og nyde naturen. Så tag madpakken og en drikkedunk under armen og kom afsted på en gåtur.

Sheltertur i skoven

Der findes mange shelters rundt omkring i Danmark. Så der er mange muligheder for denne udflugt rundt omkring i landet. På den måde kan du finde en shelter, som ligger i det område af landet, hvor dig og din familie gerne vil hen. Det er en oplevelse for børnene, hvor de kan være med til at lave mad over bål. Her har I også stor mulighed for at kigge på stjerner, når mørket falder på. Det er en hyggelig udflugt med overnatning, som ikke koster en formue.

Hvad skal pakkes til en udflugt i naturen?

Det er altafgørende for pakkelisten, hvor længe I skal være væk. En af de vigtigste ting til en udflugt er en god og rummelig rygsæk. Det skal være en rygsæk, som ikke skader ryggen. Derudover er gode vandresko vigtigt til en udflugt, hvor I skal gå mange kilometer. Der findes ikke noget værre end at få vabler efter at have gået en lang tur. Det kunne være en god ide med et tæppe, så der kan holdes pause i naturen. Snacks er også vigtige, for I kan ikke gå på tom mave. Det kan være frugt, kiks eller rosiner. Derudover kan der pakkes mad ned til frokost eller aftensmad. Vand er også en vigtig del af pakkelisten til jeres udflugt. Derfor er en drikkedunk essentielt. Hav altid en drikkedunk i tasken, så der er vand tilgængeligt, når tørsten melder sig. Når der er pakket og klar til udflugt, er det med at komme afsted.

19dec2019

Som børnefamilie kan det være svært at få nok kvalitetstid i hverdagen. Alle har travlt med arbejde og lektier for ikke at nævne aktiviteterne i fritiden. Derfor kan en ferie være lige det der er brug for, for at skabe minder som hele familien kan huske tilbage på med et smil.

Road trip og biludlejning i USA

Skal hele familien til USA, er leje af en bil ganske oplagt. For det første er der langt mellem byerne i USA, og niveauet af offentlig transport mellem byerne er ikke i top, og for det andet er det skønt at have friheden til at transportere sig rundt som man har lyst, når man endelig er på den anden side af jordkloden.

EasyTerra kan hjælpe dig med at finde den helt rette biludlejning i USA. På hjemmesiden kan du nemlig sammenligne flere forskellige udlejningsselskaber. På den måde kan du finde den billeje i USA, som passer dig bedst.

Kvalitetstid i bilen

Selvom lange bilture i princippet lyder kedelige, kan det være ganske hyggeligt, hvis man ikke ser meget til hinanden i hverdagen. I bilen får man nemlig rig mulighed for at snakke sammen, hvilket kan være svært at finde tid til i en travl hverdag.

Skal køreturen være en fornøjelse, er det dog nødvendigt med den rette biludlejning i USA. På www.easyterra.dk/billeje-usa kan du tilpasse din søgning af billeje i USA gennem specifikke filtre. Dette kan for eksempel være et ønske om aircondition eller GPS.

Fokus på familien

Finder i leje af bil i USA og booker billetter med det formål at skabe mere tid til familien, er det vigtigt, at dette bliver jeres fokus på rejsen. Derfor er det ikke sikkert, at I skal bruge mange penge på turistattraktioner og dyre oplevelser.

Måske er det i højere grad lange måltider og snakke i naturen, som I har brug for. Inden I rejser, kan det under alle omstændigheder være en god idé at overveje hvilke behov, der skal opfyldes på ferien. På den måde kan det nemlig blive lettere at planlægge turen.

Noget for alle

Har I fundet billeje i USA, er det vigtigt, at I bruger lejebilen fornuftigt i den forstand, at alle skal have det sjovt på ferien. Derfor kan det være smart at have dage, hvor I opfylder ønsker til aktiviteter fra et bestemt familiemedlem, og dage hvor I opfylder ønsker fra et andet familiemedlem.

Med leje af bil i USA får I nemlig mulighed for at køre lige derhen, hvor I har lyst. Dette er utrolig praktisk, hvis I skal have så meget ud af ferien som muligt. Desuden er bagsædet af en bil et udmærket sted at tage sig en middagslur, hvis man er blevet træt efter alle de strabadser som dagen har budt på.

18sep2019

Du kender helt sikkert til, at weekenderne nogle gange kan være lange for børnene. I hverdagen er der fuld drøn på, og de har næsten ikke tiden til at kede sig, fordi de både har skole, venner, fritidsaktiviteter og alt muligt andet derind imellem. Men når weekenden rammer, og især ferierne, så står tiden pludselig stille, og hvad skal man så finde på? Herunder er der listet nogle ideer til, hvad I kan få tiden til at gå med.

Zoologisk have er altid et sikkert hit

Stort set alle børn elsker en tur i zoo, og her kan man snildt få en hel til halv dag til at gå. Rigtig mange børnefamilier har et årskort derind til, fordi det for det første er en del billigere og samtidig er det noget, som børnene virkelig nyder. Dette kræver naturligvis, at I bor forholdsvis tæt på en zoo, men hvis I gør, kunne dette være en ide til at få weekenden eller en feriedag til at gå med.

 

Børn elsker at spise ude

Det behøver heller ikke nødvendigvis altid at være den helt store heldagstur, som gør forskellen. Mange børn elsker at tage ud at spise, fordi så afviger det fra den daglige rutine, og det virker så spændende og nyt. McDonald’s eller https://www.sunset-boulevard.dk/er to børnevenlige bud, som på samme tid heller ikke er så dyre som et rigtigt restaurantbesøg. Denne tur tager ”kun” 1-2 timer, og så er børnene blevet fyldt med nye indtryk, og har en masse, de kan fortælle deres klassekammerater om. Er børnene for trætte er der også mulighed for take away.

Den Fynske Landsby

Befinder du dig i Fynsområdet, vil det helt klart anbefales at tage en tur i Den Fynske Landsby, hvor du og dine børn inviteres indenfor i en landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Der er en masse sjove aktiviteter for dine børn, samtidig med at de lærer en hel masse. Steder som disse findes rundt omkring i Danmark, så det er bare med at søge på Google, om ikke der ligger noget i dit nærområde.

26mar2019

Selvom Malmø kun er en spytklat fra København er den næsten mere dansk end Danmark. Malmø bliver også oftere og oftere kaldt for Københavns nye bydel, fordi så mange danskere valfarter dertil for at nyde atmosfæren og de lange åbningstider.

12mar2019

Dengang jeg var en lille pige på 9 år var jeg for første gang afsted på højskole sammen med min mor. Det var på Skælskør Højskole, og jeg husker tydeligt, at vi cyklede fra færgen og til højskolen. Vi gentog iøvrigt successen de næste 2 år også.

En uge på familiehøjskole er ferie i aktiviteternes tegn. Hvadenten det er sport, leg, indlæring eller kultur, så sker der noget. Det er også et sted med udadvendte familier, der ønsker at tilbringe deres ferie sammen med andre familier med børn.

27feb2019

Hvordan er det nu lige at vi skal kunne være 5 personer på ferie i København, uden at skulle betale for flere værelser med efterfølgende opdeling af familien og til en pris, hvor det kun kan blive til 1 max 2 overnantninger?

17feb2019

Vi har altid været meget traditionelle omkring julen i vores familie, så det var noget af et spring vi tog, da vi sidste år besluttede at flytte alle julens traditioner til Skallerup Klit. Julegaver, julepapir, juleduge og alt det andet man ikke kan undvære blev pakket ned sammen med det nøje udvalgte pynt til juletræet.

16feb2019

Tænk at man kan have siddet i 5 år og arbejdet med børnevenlige aktiviteter og ferier, og så have undgået at få øje på Skærbæk Fritidscenter. Jeg må have været sneblind. I påsken 2011 gik det endelig op for os, at der i Sønderjylland lige ud for Rømø ligger en perle, som for ganske rimelige penge leverer børnevenlig ferie i høj kvalitet.